hirdetés
Bulvár

Katalin hercegné örömmel találkozna a kis Lilibet Dianával

Katalin hercegné azt mondta, már alig várja, hogy találkozhasson unokahúgával, Lilibet Dianával.

Katalin hercegné örömmel találkozna a kis Lilibet Dianával
hirdetés

Kate Middleton azt mondta, hogy a legjobbakat kívánja a sussexi herceg és hercegné újszülött kislánya számára, s egyúttal kifejezte azon szándékát is, hogy szívesen megnézné a babát. Leszögezte, hogy noha még nem találkoztak a kislánnyal, reményeik szerint erre sem kell már sokat várniuk.

A hercegné azt követően beszélt minderről újságíróknak, hogy Joe Biden amerikai elnökkel és feleségével, Jill Bidennel az elnök hivatalba lépése óta először találkozott. Egy cornish-i iskolát látogattak meg együtt a BBC cikke szerint,

Meghan Markle és Harry herceg még vasárnap jelentették be gyermekük, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor születését. A kislány június negyedikén látta meg a napvilágot egy kaliforniai kórházban, s nevét részben nagyanyja, Diana hercegné neve, részben pedig dédnagyanyja, a királynő egy beceneve után kapta.

Katalin és Vilmos lánya egyébként szintén nagymamája és dédnagyanyja után kapta a nevét, hiszen középső nevei Elizabeth és Diana.

Újságíróknak válaszolva Katalin hercegné azt mondta, hogy „a legeslegjobbat kívánja” Lilibetnek, és „alig várja már, hogy találkozhasson vele”. Egyúttal elárulta, hogy nem beszélt Meghannal ezidáig a FaceTime nevű alkalmazáson keresztül sem.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Terri Cnudde)


hirdetés

További híreink