hirdetés
Bulvár

Katy Perry egy klipben tudatta a világgal az örömteli hírt, hogy babát vár

hirdetés
Katy Perry énekesnő bejelentette, hogy Orlando Bloommal első gyermeküket várják.
Katy Perry
Katy Perry bejelentette, hogy gyermeket vár (By Toglenn - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79243404)
hirdetés

A világsztár új dalának, a Never Worn White-nak a klipjében tudatta a hírt, hogy babát vár. Mindez a négyperces videó utolsó képkockáiból derült ki a BBC szerint. 

Ezt követően a Twitteren az énekesnő azt írta, hogy nagyon örül neki, hogy tovább nem kell magában tartania ezt az információt. Blommal egyébként 2016 óta vannak együtt, előzőleg Katy Perry Russell Brand felesége volt. 

hirdetés

A sztár az Instagram-oldalán azt írta, hogy vőlegényével már nagyon izgatottak, de persze boldogok is a születendő gyermeküknek köszönhetően. A baba egyébként várhatóan nagyjából akkortájt jön a világra, amikor az énekesnő hatodik albuma kijön. 

„Sok dolog fog történni a nyáron. Nemcsak szülni fogok, szó szerint, de emellett elvont értelemben is életet adok valaminek, amelyre ti már vártatok”

– írta Katy Perry a rajongóinak megjegyezve azt is, hogy mindent szeretne zenével közölni a rajongóival, ezért is a videóklipben osztotta meg a nagy hírt. 

Orlando Bloomnak előző feleségétől, Miranda Kerrtől már van egy kilenc éves fia, akit Flynnek hívnak. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019