hirdetés
Bulvár

Kezdődik Aurelio tárgyalása

hirdetés
Megkezdődik a tárgyalás Aurelio ügyében, így az egykori ValóVilág-győztes már az elsőfokú bírósági döntés megszületésére készülhet.
Bíróság
Első fokon már döntés születik (Forrás: pixabay.com / Arek Socha)
hirdetés

Szerdán reggel megérkezett barátnője kíséretében a bíróságra Aurelio, ahol egy korábbi késelés ügyében születhet döntés. A tét nem kevés: a Blikk szerint a mostani tárgyaláson a bíróság elsőfokon dönt arról, hogy Aureliónak börtönbe kell-e vonulnia. 

A tárgyaláson a bíró a lap szerint ismertette, hogy a bizonyítási eljárás befejeződött, így a perbeszédekre, majd a vádlottak felszólalására kerül sor, illetve ítélettel zárják a tárgyalást. 

hirdetés

A lap felidézi, a vád szerint az egykori ValóVilág-győztes zsebéből egy baja kocsmában 200 ezer forintot tulajdonított el valaki, és miután Aurelio ezt észrevette, arra gyanakodott, hogy az elkövető egy bizonyos „L. K.” lehetett.

Emiatt két barátjával az általuk tolvajnak vélt L. K.-t a gyanú szerint megkéselték, s mivel állítólag a nagyszüleinél rejtette el a fiatalember a pénzt, ezért odavitték.

A késelés miatt akár nyolc év börtön is várhat Aurelióra. 

Az egykori valóságshowsztár ügyvédje, dr. Pokker Zoltán előzőleg azt mondta, hogy mivel védencének már van egy felfüggesztett börtönbüntetése egy kábítószerrel kapcsolatos bűnügy miatt, ezért amennyiben ezúttal is bűnösnek találják, a börtönbüntetés elkerülhetetlen lesz. Ennek ellenére igyekszik kiharcolni a felmentést. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019