Bulvár

Lagzi Lajcsi újabb tesztje negatív lett

hirdetés

Lagzi Lajcsi előzőleg azért nem jelent meg hétfőn a Budaörsi Járásbíróságon, illetve azért költözött el ideiglenesen szerettei védelmében, mert a vasárnapi koronavírus-gyorstesztje pozitív eredményt hozott. Noha ez elmondása szerint aggodalommal töltötte el, úgy tűnik, megnyugodhat, hiszen a PCR-teszt eredménye negatív lett.

Lagzi Lajcsi újabb tesztje negatív lett

A Lagzi Lajcsi néven ismert zenész, Galambos Lajos eddig attól tartott, hogy koronavírussal fertőződött meg, kiváltképpen pedig saját bevallása szerint tüdőbeteg feleségét féltette emiatt.

Előzőleg a vasárnapi gyorsteszt pozitív eredménye miatt nem jelent meg a bíróságon a zenész a hosszú ideje húzódó ügyének tárgyalásán, amelyet 30 milliós közüzemi csalás és vesztegetés vádja miatt folytatnak – idézi fel a Blikk.

Lagzi Lajcsi egyúttal el is költözött ideiglenesen családjától, vagyis mocsai birtokuktól távolabb, ugyanis féltette családját, különösen tüdőbeteg feleségét egy esetleges fertőzéstől, amelyet átadhatna nekik.

Mindazonáltal egy PCR-tesztet is elvégeztek, amelynek eredménye mostanra megérkezett, és Lagzi Lajcsi a Blikknek el is mondta, hogy milyen híreket kapott egészségi állapota felől.

Mint fogalmazott, szerencsére a teszt negatív lett, így megnyugodott.

Felidézte, hogy korábban észlelt magán fizikai tüneteket – úgymint láz, fejfájás, végtagfájdalom –, amelyek miatt attól aggódott, hogy elkapta a vírust. Jelenleg ugyanakkor már jól van.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés