hirdetés
Bulvár

Macskával támadott egy rendőrre, ezért öt évet kaphat egy orosz férfi

hirdetés
Egy férfi öt év börtönbüntetést is kaphat Moszkvában, miután egy macskát használt fegyvernek, amikor egy rendőrre támadott – írja a BBC a helyi sajtóbeszámolók alapján.
Macska
Hogy a macskával mi lett, azt nem tudni. (Forrás: pixabay.com / Mircea Iancu)
hirdetés

A Gennady Shcherbakov nevű gyanúsított rázogatni kezdett, majd eldobott egy macskát, amikor megközelítette őt egy rendőr a város egy tömbházánál. A rendőr azért ment ki, mert a helyiek nagy zajra panaszkodtak. A támadás következtében „komoly karmolást” szenvedett el az arcán a rendőr – írja a BBC

Az ötvenkilenc éves gyanúsítottnak rendőr ellen elkövetett erőszak bűntette miatt kell felelnie. Az eljárást szerdán indították ellene, nagyjából egy évvel azt követően, hogy maga az eset megtörtént. 

hirdetés

Az orosz Ren TV szerint 2018. október negyedikén Shcherbakov egy lakóépület lépcsőjének aljában ücsörgött az orosz fővárosban, s közben „erősen italozott”. 

Mivel a lakosságból a rendőrség felé jelezték, hogy a férfi magaviselete zavaró, ezért rendőrt küldtek ki, de a férfi nem volt hajlandó válaszolni egyetlen kérdésre sem, és nem mutatta jelét annak sem, hogy hajlandó volna az együttműködésre. 

Mi több, egyszer csak felkapott egy közelben lévő macskát, és hozzávágta a rendőrhöz. A rémült állat erre a rendőr arcára csimpaszkodott, és összekarmolta. 

Gennady Shcherbakov, aki az érintett lakóházban élt, amely előtt az eset idejében üldögélt, tagadja, hogy „fegyverként használta volna” a macskát, és ehelyett azt állítja, hogy a macska „saját akaratától vezérelve” ugrott egyenesen a rendőr arcába. 

A férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelnek vádat. Azt nem tudni, miért kellett egy évet várni a vádemelésre, vagy hogy végül a macskával mi történt. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019