hirdetés
Bulvár

Magához venné nagyobbik fiát L. L. Junior

hirdetés
L. L. Junior úgy tudni, szeretné magához venni a nagyobbik fiát, miután négyéves gyermekét, Dávidot egy – a hírek szerint szabályosan közlekedő – autó halálra gázolta Zuglóban.
Halálos baleset történt Zuglóban
Baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

A zenész már korábban is módosítani akarta a láthatás körülményeit, és nem is olyan régen ügyvédeik segítségével a két szülő a gyerekek közös felügyeletében egyezett meg, amely azonban a nyári bírósági ítélkezési szünet miatt nem emelkedett jogerőre. 

 Mester Csaba, L. L. Junior ügyvédje a Borsnak elmondta, hogy a korábbi megállapodás értelmében a gondozás ugyanakkor az édesanya feladata maradt, amihez a zenész a jelenlegi helyzetben nem tarthatta magát, hanem magához vette a nagyobbik fiút. 

hirdetés

„Most az édesanya pszichés állapota sem teszi lehetővé, hogy gondoskodjon róla, ez független a büntetőjogi felelősségétől. De az is igaz, hogy ugyan mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, nehezen elképzelhető ügyfelem számára az a helyzet, hogy a gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra”

– mondta az ügyvéd hozzátéve, hogy L. L. Juniorban felmerült az anya felelőssége is. Megjegyezte, hogy még a héten bíróságra mennek, hogy ideiglenes határozatot rendeljenek el a felügyeleti jogokról, a jövő pedig a büntetőjogi felelősségtől függ. 

A Bors az édesanya ügyvédjét is megszólaltatta, aki szerint az énekes ezentúl csak láthatást akar biztosítani az anyának, de a nagyobbik fiút ő akarja felnevelni. Az ügyvéd szerint noha először az énekes azt állította, hogy a nagymamához viszi nyugtatni a gyermeket, kicsivel később már azt üzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni a fiút. 

A balesetet büntetőeljárás keretében vizsgálják, gyanúsított egyelőre nincsen, a sofőr nem fogyasztott alkoholt vezetés előtt. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019