hirdetés
Bulvár

Még mindig nem barátkoztak meg Ördög Nóráék boltjával a helyiek

hirdetés
Még mindig nincsenek kibékülve Ördög Nóra és Nánási Pál Balaton-környéki kisboltjával a helyiek, a legnagyobb problémájuk pedig a – véleményük szerint veszélyesen – megnövekedett autóforgalom, amely a kis utcát terheli.
Autó
A helyiek a megnövekedett autósforgalomra panaszkodnak leginkább (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

Ördög Nóráék kisboltja nagy népszerűségre tett szert, aminek következtében a korábban csendes kis utcába hirtelenjében hömpölyögni kezdett az autósforgalom, s a helyiek azt kifogásolják, hogy egyes járművezetők rossz helyre parkolnak, gyorsan hajtanak, illetve előfordul, hogy a vásárlók a bokrokba vizelnek – derül ki a Blikk cikkéből.

A lap szerint egyesek már kordonokkal és székekkel igyekeznek korlátozni az „életterükbe” keveredő autósokat.

hirdetés

Egy férfi, aki a bolttól nem messze él, a lapnak elmondta, hogy először ugyan örültek a kisbolt újranyitásának, azonban idővel azt tapasztalták, hogy inkább „celebsimogatóvá” vált a hely, és sokan azért utaznak Balatonakarattyára, hogy közös fotót készítsenek Ördög Nórával. Így aztán a békés utcára már a gyerekeket sem merik kiengedni játszani vagy kerékpározni a megnövekedett forgalom miatt.

A problémával kapcsolatosan egyébként már megindult a párbeszéd a felek között, de még nem született olyan megoldás, amely hatékonyan csökkentené az utcában a járműforgalmat, pedig van a közelben parkoló, és elektromos rollerrel is meg lehetne közelíteni a boltot.

A lapnak nyilatkozó férfi egyébként úgy látja, hogy ha inkább a tópart felé terjeszkednének a bolttal, az megoldást jelenthetne – annál is inkább, mert szerinte látszólag ezt a kisboltot már „kinőtték” Ördög Nóráék.

Noha a Blikk kérdéseire nem kívántak válaszolni, Ördög Nóráék maguk is nemrég arról számoltak be vlogjukban, hogy új hely nyitását kezdték előkészíteni – azonban nem tudni, hogy pontosan mit is terveznek.

A KRESZ szabályai szerint egyébként a lakó-pihenő övezetként megjelölt területre kerékpáron kívül csak az ott lakók vagy az oda látogatókat szállító járművek mehetnek be, s ők is legfeljebb 20 km/órás sebességgel közlekedhetnek, várakozniuk pedig csak a kijelölt területen szabad. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019