hirdetés
Bulvár

Megszületett Király Viktor kisfia

hirdetés
Világra jött Király Viktor és Virág Anita kisfia, aki a Kolen nevet kapta.
Újszülött
Megszületett Király Viktor gyermeke (Forrás: pixabay.com / esudroff)
hirdetés

Apuka lett Király Viktor, akinek Kolen nevű kisfia 50 centisen, 2 kg 55 dekával jött a világra, méghozzá úgy, hogy a köldökzsinórt maga az édesapa vágta el – írja a Best magazin alapján az nlcafe.hu

A baba születésének körülményeiről is beszélt a lapnak az énekes, aki szerint vizsgálatra kellett menniük, azonban a járványhelyzet miatt párját csak az ajtóig kísérhette, majd a vizsgálat során derült ki, hogy már elszivárgott a magzatvíz. 

hirdetés

Az orvos ekkor megjegyezte, hogy még aznap „szülnek”, s csak annyit engedett meg a párnak, hogy a kis bőröndért gyorsan hazamenjenek. 

„Délután 2 órára értük vissza a kórházba, és az én pici fiam este 6 óra 13 perckor már fel is sírt. Én vágtam el a köldökzsinórt. A fiam 2 kg 55 dekával és 50 centivel jött világra. Nem is tudom szavakkal elmondani, milyen volt az, amikor megláttam” 

– idézte fel a megható pillanatokat az énekes. 

Király Viktor elárulta azt is, hogy mivel ő maga kettős állampolgár, ezért lett amerikai neve Kolennek. A név már elsőre tetszett neki és párjának is, majd utánanéztek az eredetének is, és felfedezték, hogy egy angol eredetű név ír változatáról van szó, amely kölyökoroszlánt jelent. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019