hirdetés
Bulvár

Michelle Obama depressziójáról beszélt

hirdetés
Michelle Obama korábbi amerikai first lady elmondta, hogy enyhe depressziótól szenved, amelynek okaiként a koronavírus-járványt, a rasszokat érintő igazságtalanságot, valamint a Trump-adminisztráció – mint fogalmazott – „képmutatását” nevezte meg.
Michelle és Barack Obama lányaikkal
Michelle Obama szerint a mostani idők nagy súlyt helyeznek rá (By Pete Souza - http://www.whitehouse.gov/sites/default/files/image/12152011-family-portrait-high-res.jpg, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17779257)
hirdetés

A korábbi first lady elmondta, hogy az érzelmi hullámvasút kezeléséhez az embernek ismernie kell magát, és olyasmit kell csinálnia, ami örömet jelent a számára. Michelle Obama beszédében elárulta azt is, hogy edzésrutinját és alvását is megzavarta állapota – derül ki a BBC cikkéből.

hirdetés

„Felébredek az éjszaka közepén, mert aggódom valamiért, vagy valamiféle nehézséget érzek”

– fogalmazott érzéseiről szólva Michelle Obama Michele Norris amerikai újságírónak adott interjújában.

Az egykori first lady hozzátette, spirituálisan most nem „kielégítő” időket él meg, s enyhe depressziója is van nemcsak a karantén, de a rasszokat érintő helyzet, valamint a jelenlegi adminisztráció „képmutatása” miatt is. 

Fájlalta azt is, hogy gyakran hallott arról, ahogyan afroamerikai személyeket ért bántalom, vagy amikor megalázták, hamisan vádolták, illetve akár meg is ölték őket. Elmondása szerint olyan súlyt pecsételt mindez az életére, amelyet korábban már jó ideje nem élt át. 

Michelle Obama megjegyezte, hogy a napirend nagyon fontos az érzelmei kezelésében, és hozzátette azt is, hogy a koronavírus-járvány kezdete óta a napi rutin talán még fontosabb szerepet tölt be az életében, mint valaha.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019