hirdetés
Bulvár

Négy évre ítélték Aureliót

hirdetés
Döntött elsőfokon a bíróság Aurelio ügyében – a férfit emberrablás bűntette miatt négy év börtönre ítélték, ám ügyvédje fellebbezett.
Bíróság
Korábbi felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie a volt valóságshowszereplőnek (Forrás: pixabay.com / Daniel Bone)
hirdetés

A Kecskeméti Törvényszék négy év börtönbüntetésre ítélte emberrablás bűntette miatt Aureliót, valamint mivel korábban 1 év két hónap felfüggesztettet kapott az egykori valóságszereplő, ezért most ezt is le kell majd töltenie. Legkorábban az így összesen öt éves büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhat – számol be róla a Blikk

A lap szerint Aurelio nehezen viselte a tárgyalást és a várható súlyos ítéletet, így először csak elsírta magát, majd sírva bizonygatta ártatlanságát a bíró előtt, amikor az utolsó szó jogán felszólalhatott. 

hirdetés

A volt ValóVilág-győztes az utolsó szó jogán elmondta, hogy szerinte nem érdemli meg a börtönt, és nem is bírná ki azt. Úgy véli, ő nem tett semmit, és nem is rabolt el senkit.

„Ez az egész úgy tönkretette az életemet, mindennap rettegek, hogy mi fog történni. Pszichésen teljesen összetörtem már. Pár éve nagyon csúnyán belecsúsztam a drogokba, de sikerült kijönnöm ebből. Azt hittem, végre normális életem lehet, de most attól kell rettegnem, hogy mikor visznek el”

– panaszolta.

A lap felidézi, a vád szerint 2017-ben 200 ezer forintot loptak el Aureliótól egy bajai kocsmában, amit ő úgy bosszult meg, hogy a feltételezett elkövetőt, L. Kristofelt két barátjával megkéselte, bántalmazta, majd pedig arra kényszerítette, hogy velük tartson, és visszaadja az ellopott pénzt. 

A tárgyalást egyébként Aurelio nem tudta végighallgatni, így távollétében ügyvédje fellebbezett. Utóbbi azt jelenti, hogy másodfokon folytatódik az ügy, s az ügyvéd reméli, hogy felmentik majd a bűnösség alól. 

A bíró indoklása szerint az önbíráskodás egy igen elfajult formáját követték el a tettesek, amely az emberrablás esetét is kimeríti. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019