hirdetés
Bulvár

Összejött Békefi Viki és Feng Ya Ou

hirdetés
Összejött Békefi Viki a ByTheWay tagjával, Feng Ya Ou-val. Amint azt a Mokkában bejelentették, a Sztárban sztár leszek felvételei után alakult ki közöttük a románc, a műsor vendégeként pedig egész metakommunikációjuk és gesztusaik is azt látszottak tükrözni, hogy valóban odavannak egymásért.
By the way
A By the way tagja Békefi Vikivel már hivatalosan is egy párt alkot (Készítette: MrSilesian - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=45648638)
hirdetés

Most már hivatalosan tudható, hogy egy párt alkot Békefi Viki és Feng Ya Ou, ugyanis a szerelmesek a TV2 Mokka című műsorában jelentették be kapcsolatukat, amiről el is árultak egyet s mást. 

A ByTheWay huszonnyolc éves tagja és a huszonhat éves énekesnő-színésznő – aki mellesleg a Sztárban sztár leszek győztese is lett – a műsorban amellett egész lényükkel azt sugározták, hogy valóban dúl kettejük között a szerelem. 

hirdetés

Feng Ya Ou a Mokkában elmondta, hogy a Sztárban sztár leszek után jöttek össze, és felvállalják, hogy boldog párt alkotnak. Békefi Viki hozzátette azt is, hogy egymás barátainak már bemutatkoztak, és több koncertre is együtt mentek el. 

Mint Feng Ya Ou fogalmazott, a műsor alatt baráti kapcsolat szövődött közöttük, ami aztán hozzájárult ahhoz, hogy lehetséges társként is egymásra találhassanak. Akkoriban azonban még főleg a műsorra összpontosítottak, aminek ellenére a stáb figyelmét nem kerülte el az alakuló románc. 

Az első lépést Viki tette meg, és üzenetére „nagyon pozitív visszajelzést kapott”. 

„Elmentünk a Tasnádi Bencéék koncertjére, ahol táncoltunk is, és ott volt az a szikra, amitől az egész belobbant. Egyértelművé vált, hogy ez nem futólagos”

– derült ki Feng Ya Ou elmondásából, amit Viki azzal egészített ki, hogy a buli után kettesben maradhattak a nagy teremben, s nagyon romantikusnak tartotta, hogy ketten táncolhattak ott. 

Noha az összeköltözésig még nem jutottak el, nagyon sok időt töltenek együtt. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019