hirdetés
Bulvár

Radics Gigi elárulta, miért „tűnt el” a közösségi oldalról

hirdetés
Az énekesnő elárulta, hogy nem önszántából tűnt el az egyik közösségi oldalról, ugyanakkor aggódó rajongóit is megnyugtatta.
Radics Gigi elárulta, miért „tűnt el” a közösségi oldalról
hirdetés

Radics Gigi megnyugtatta aggódó rajongóit: nem történt vele semmi komolyabb baj, s az egyik közösségi oldalról azért tűnt csak el, mert meghekkelték és ellopták a profilját. Igaz, ez sem olyan kicsi probléma, hiszen sok munka volt már a profilban, és több százezer követője volt mostanáig – írja a Blikk.

Az énekesnő a lapnak nyilatkozva leszögezte, hogy ő jól van, noha lelkileg persze megviselte őt, hogy ellopták a profilját.

hirdetés

„Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt”

  • fogalmazott az énekesnő, akinek fáj az is, hogy odaveszett profilját olyan ismert és általa is elismert személyek követték, mint Cardi B vagy Quincy Jones.

Radics Gigi úgy véli, török hekkerek voltak a tettesek, hiszen eleinte csak írogattak neki, úgy téve, mintha az Instagram nevében üzennének, azonban másnap már nem tudtak belépni a profilba. Hiába jelezték a történteket a közösségi oldal fenntartóinak is, nem tudták orvosolni a bajt, valamint az énekesnő szerint nincs is olyan rendes ügyfélszolgálatuk, ahol segíteni tudnának.

Miközben lehet, hogy soha nem járnak sikerrel, azért igyekszik visszaszerezni a meghekkelt profilt. Addig is, létrehoztak egy új oldalt gigiradicsofficial néven.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés