hirdetés
Bulvár

Rajongójával együtt zuhant le a színpadról Lady Gaga

hirdetés
Lady Gaga egy rajongója karjában zuhant le a színpadról Las Vegasi fellépésén, azonban mindketten megúszták az incidenst.
Lady Gaga
Lady Gaga kis idő múltán már ismét a színpadon volt (Készítette: SMP Entertainment - Vimeo: SB50 Lady GaGa Interview, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=75168403)
hirdetés

Az énekesnő a színpadra invitált egy Jack nevű rajongót, majd a karjaiba ugrott, ám a férfi elvesztette az egyensúlyát, és mindketten lezuhantak. 

A BBC egy Reddit-felhasználót idéz, aki azt írta:

hirdetés

„Okkal gondolhattuk, hogy meghalt”.

Csakhogy a valóságban Lady Gaga nem szenvedett súlyosabb sérülést az incidens során, hanem visszatért a rajongóval a színpadra, hogy folytassa a Million Reasons című dalt. Azt mondta, hogy éppen egymás karjaiba zuhantak, mint Jack és Rose a Titanicban, és nem bánná, ha egy közös teázásra is sort kerítenének majd. Többen azért is aggódtak, mert ismert, hogy Lady Gaga fibromyalgiával küzd, amely egy fájdalmas, az izmokat, az alvásminőséget és a memóriát is érintő betegség. A rajongók azonban biztosra vehették, hogy nincs nagy baj, amikor az őrök visszasegítették a sztárt a színpadra.

Lady Gaga ott mindenkit megnyugtatott, hogy „minden rendben”, és megvigasztalta a láthatóan kétségbe esett Jacket is, arra kérve mindenkit, hogy – az interneten is – bánjanak vele kedvesen. A rajongót magát pedig arra kérte, hogy ott helyben bocsásson meg magának. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019