hirdetés
Bulvár

Schobert Norbert már magyarázkodik

hirdetés
Igazából egy ismerős problémája ihlette posztját, és igazából nem azt akarta kijelenteni, hogy a molett nők nem szépek, vagy hogy kizárólag a nők hibásak a tönkrement kapcsolatokért.
Fogyózó nő
Az életmód-tanácsadó szavai szerint a házasságok a nők elhízása miatt hajlamosak tönkre menni... (Forrás: pixabay.com / happyveganfit)
hirdetés

Schobert Norbert posztjában az elhízott családanyákat bírálta, ugyanis szerinte amiatt mennek tönkre a házasságok, hogy a nők nem fogynak le szülés után. Most azonban már némi magyarázattal is szolgált, miután igen megosztónak bizonyult kijelentése, és jó páran felháborodva reagáltak a poszt tartalmára. 

A Blikk szerint az életmód-tanácsadó elárulta, hogy egy ismerőse ihlette a posztot, akinek a maga meglátása szerint a felesége túlsúlya miatt vannak házassági problémái gyermekük születését követően. 

hirdetés

Norbi azt mondta, sokan egyetértenek vele, míg mások elítélik azért, amit megfogalmazott, de egy biztos: az ő célja elmondása szerint az volt, hogy gondolatokat ébresszen, és az embereket a boldogságra és egészségre motiválja. 

„Nem azt mondom, hogy a molett nők nem szépek, vagy a férfiak nem hibásak a tönkrement kapcsolatokért, én is rengeteget teszek azért, hogy ne egy 100 kilós férfi lépjen ki (...) a zuhanyzóból a feleségem elé”

– tette hozzá immár érezhetően más hangnemet megütve szavaival.

Többek felháborodását egyébként azokkal a mondataival váltotta ki, hogy

„Sajnos, a nők többsége a szülésnél cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinak, a családnak. Tényleg adott értéket, csak amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni”.

Megjegyezte még azt is, hogy aki ilyen sok túlsúlyt felszed a terhességnél, annak a bőre is „ocsmányul tönkremegy”, és már soha nem lesz „az a feszes, csinos, vonzó bőr”. 

Az életmód-tanácsadó azt mondta, hogy gondolataival felesége, Rubint Réka is egyetért, azonban ő azt mondta, hogy árnyaltabban kellene kifejtenie a témában a véleményét. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019