hirdetés
Bulvár

„Titokban” koronavírusos volt Mel Gibson

hirdetés
Most tudódott ki, hogy még áprilisban koronavírussal fertőződött meg Mel Gibson. A színészt egy héten át kórházban ápolták, azonban mostanra már teljesen felépült a betegségéből.
Mel Gibson
A színész már teljesen felépült a betegségéből (Készítette: Georges Biard, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50105629)
hirdetés

A hatvannégy éves színész képviselője a Daily Telegraphnak megerősítette, hogy valóban megfertőződött a kórral Mel Gibson – írják a JustJared.com oldalon, amelynek cikkére a 24.hu lett figyelmes.

hirdetés

„Áprilisban pozitív eredményt mutatott nála a teszt, és egy hetet a kórházban töltött. A Remdesivir nevezetű gyógyszerrel kezelték őt, amíg kórházban volt, és azóta már több alkalommal is negatív lett a teszteredmény, valamint az antitest-teszt pozitivitást mutatott”

– derül ki a közlésből.

Ez tehát azt jelenti, hogy a színész ugyan átesett a koronavírus-fertőzésen, azonban szervezete legyőzte azt, s immár gyógyultnak tekinthető.

Mel Gibson az Egyesült Államokban tartózkodva küzdött a Covid-19-megbetegedéssel, majd miután felépült, már Malibun figyelték meg őt. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019