hirdetés
Bulvár

Tom Hanks és felesége is megfertőződtek az új koronavírussal

hirdetés
Tom Hanks Oscar-díjas színész elmondta, hogy ő és felesége, Rita Wilson is megfertőződtek az új koronavírussal az arra elvégzett teszt szerint. A párt Ausztráliában diagnosztizálták a vírussal.
Tom Hanks
Tom Hanks és felesége is megfertőződtek a koronavírussal (Készítette: Dick Thomas Johnson - File:Sully Japan Premiere Red Carpet- Tom Hanks (29830327845).jpg, CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=67953475)
hirdetés

Az egyaránt hatvanhárom éves Tom Hanks és Rita Wilson azt követően mentek orvoshoz, hogy Queenslandben járva nátháéhoz hasonló tüneteket vettek észre magukon – írja a BBC a színész Instagram-oldalán megjelent bejegyzés alapján. 

Miután fény derült arra, hogy voltaképpen a tavaly év végén újonnan azonosított koronavírus törzs okozta a tüneteket, a színésznek és feleségének elszigetelten kell maradniuk, hogy ne adják tovább a kórokozót másoknak. 

hirdetés

A pár az ausztrál Gold Coast-ban járt, ahol a színész egy Elvis Presley életéről szóló filmen dolgozott.

Tom Hanks az Instagram-oldalán azt írta, hogy egy kissé fáradtnak érezték magukat feleségével, mintha náthásak lennének, és némi izomfájdalmat is éreztek, illetve a feleségének egy ideig picit rossz volt a közérzete, ami azonban elmúlt. Enyhe lázat is mértek magukon. A színész hozzátette, hogy amint azt jelenleg világszerte tenni kell, ők is elvégeztették a koronavírus-tesztet, és pozitív lett annak az eredménye. 

Hanks azt ígérte, hogy folyamatosan beszámol majd a fejleményekről, jelenleg pedig, amíg csak ez szükséges, megfigyelés alatt és elkülönítve maradnak. 

A helyi sajtó szerint az éppen forgatás alatt lévő, Baz Luhrmann rendezte film munkálatait egyelőre felfüggesztik. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019