hirdetés
Bulvár

Tom Hanks levelet írt egy ausztrál fiúnak, akit neve miatt piszkáltak

hirdetés
A Corona nevű kisfiúnak Tom Hanks egy Corona márkájú írógépet is mellékelt, miután a nyolcéves fiút a neve miatt csúfolták és piszkálták.
Tom Hanks
Tom Hanks a fiúnak egy írógépet is küldött (Készítette: Dick Thomas Johnson - File:Sully Japan Premiere Red Carpet- Tom Hanks (29830327845).jpg, CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=67953475)
hirdetés

A nyolc esztendős Corona De Vries levelet írt a Toy Story-ban is megszólaló színésznek, illetve feleségének, Rita Wilsonnak, miután a pár Queenslandben megbetegedett. 

hirdetés

„Hallottam a hírt, hogy te és a feleséged elkaptátok a koronavírust. Jól vagytok?”

– írta a fiú, megjegyezve azt is, hogy ő ugyan szereti a nevét, de amiatt az iskolában „koronavírusnak” csúfolták őt. Nem titkolta azt sem, hogy nagyon felmérgesítette őt, hogy így nevezték egyesek.

Válaszlevelében Tom Hanks azt írta:

„Kedves Barátom, Corona! A levelednek köszönhetően olyan nagyszerűen érzem magam én és a feleségem! Köszönöm, hogy ilyen jó barát vagy – a barátok segítik a barátokat, amikor azok szomorúak”.

Mostanra a színész és felesége egyébként visszatértek az Egyesült Államokba, miután Ausztráliában voltak három hétig a pozitív koronavírus-tesztjük következtében. 

Tom Hanks a kisfiúnak azt mondta, ő az egyetlen személy, akit valaha is megismert, s a Corona nevet viselte. „Mint a gyűrű a Nap körül, a korona” – tette hozzá. A színész egy Corona márkájú írógépet is küldött a gyermeknek, míg karanténban volt, s arra buzdította, használja az írógépet a válaszoláshoz.

(BBC)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019