hirdetés
Bulvár

Tündéri videómontázzsal köszönti az édesanyákat a Budapesti Állatkert

hirdetés
A Fővárosi Állat- és Növénykert a közelgő anyák napja alkalmából egy kisfilmmel köszönt minden édesanyát. A videón az állatkertben élő állatkölykök és fiókák láthatóak, vagyis rendkívül szívmelengető képkockákat válogattak össze!
Hada, a budapesti állatkert kéthónapos tapírborja
Hada, a kéthónapos nőstény tapírborjú anyjával a Fővárosi Állat- és Növénykert Dél-Amerika kifutójában 2020. április 23-án. Hada február 20-án jött a világra, de csak most jöhettek ki a kifutóba. MTI/Kovács Attila
hirdetés

Hamarosan itt van május első vasárnapja, s vele együtt az anyák napja is, ez alkalomból pedig az állatkert egy olyan kisfilmet tett közzé – az anyukák köszöntésére – amelyben az ott élő állatbébik láthatóak. 

A montázs képkockáin feltűnik például Kuglóf, a kis lajhár, Arun, a két és fél éves elefántbika, Hada, a kis tapír, illetve matakó kölykök, éji majom bébi, kenguruk, fekete hattyúk, sisakos baziliszkuszok, valamint kicsi nagy marák is. 

hirdetés

Az anyák napja alkalmából egyébként az állatkert alapítványa egy különleges virtuális virágküldési akciót is hirdetett, melynek keretében az állatkert parkjának egy-egy virágát lehetett örökbe fogadni, s az érintett növényt jelképesen elküldeni az édesanyáknak, akikkel a koronavírus-járvány miatt most többen sajnos személyesen nem találkozhatnak. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019