hirdetés
Bulvár

Új párja mellett boldog Hosszú Katinka

hirdetés
Az úszónő őt ismerő források szerint az utóbbi időben igazán boldog új párja, Gelencsér Máté mellett.
Hosszú Katinka
Hosszú Katinka új kapcsolatáról egyelőre csak jót hallani (By Doha Stadium Plus Qatar - https://www.flickr.com/photos/dohastadiumplusqatar/30209603156, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53484691)
hirdetés

Egy „névtelen uszodai bennfentes” a Best magazinnak nyilatkozva azt mondta, hogy Katinka újabban igazán önfeledt, egészen olyan, „mintha kicserélték volna”. A Blikk a lap alapján idézte a nyilatkozó személy szavait is, aki szerint az úszónő nemcsak túltette magát a félresikerült házasságán, de most Máté oldalán olyan boldog, amilyennek mindig is látni szerették volna. 

hirdetés

„Komolyan is veszi a kapcsolatát, nem rejtegeti a srácot a világ előtt. Büszke rá, hogy szerelmes, de arra is, hogy viszont szeretik. Nem csak közösségi oldalaira teszi ki közös képeiket, nyilvánosan is összebújnak, csókolóznak. Kell ennél több bizonyíték szerelmükre?”

– fogalmazott a Best forrása hozzátéve, hogy azért is szokatlan, hogy Katinka a nyilvánosság előtt is például összebújik párjával, mert Shane Tusuppal nem igazán volt jellemző, hogy szerelmüket hasonló gesztusokkal kifejezték volna nyilvánosan is.

A lap szerint Hosszú Katinka családja is elfogadta Mátét, akit az úszónő szülei kifejezetten kedvelnek is, sőt szinte már úgy bánnak vele, mintha családtag lenne. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019