hirdetés
Bulvár

Vádat emeltek egy férfi ellen Mac Miller halálával összefüggésben

hirdetés
A Mac Miller néven híressé vált Malcolm McCormick huszonhat évesen hunyt el, a halála után végzett vizsgálat során kiderült, hogy a szervezetében alkohol, kokain és fentanil is volt. Így halálát feltehetőleg véletlen túladagolás idézte elő.
Mac Miller
Mac Miller kábítószer-túladagolásban halt meg (By Nicolas Völcker - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=72580229)
hirdetés

Az ügyészek újabb közlése szerint bizonyítékokat, köztük a holttest felfedezése után küldött üzenetet találtak egy bizonyos Cameron James Petit ellen – írja a BBC. A férfi egy barátjának azt mondta, hogy „valószínűleg a börtönben fog meghalni”. 

A Reuters hírügynökség arról számolt be, hogy Petit egy rövid meghallgatáson is megjelent már a bíróság előtt, és a tárgyalásáig őrizetben tartják őt. Amennyiben bűnösnek találják, úgy akár húsz év szabadságvesztés is várhat rá.

hirdetés

Mac Miller mindig is nyíltan beszélt arról, hogy kábítószer-használattal küszködik, és ittas vezetésért 2018 májusában őrizetbe is vették őt. Utolsó albumának, a Swimmingnek egy fontos témája volt a függőség is, az albumért később – halálát követően – Grammy-díjra is jelölték. 

Nem sokkal halála előtt Mac Miller szakított korábbi szerelmével, Ariana Grande énekesnővel is, akivel 2012-ben találkoztak, s akivel 2017-ben a One Love Manchester nevű koncerten együtt léptek fel. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019