hirdetés
Bulvár

Válik feleségétől II. Erzsébet unokája

hirdetés
A királynő unokája, Peter Phillips válik feleségétől, Autumn Phillipstől. A hírt immár hivatalosan is megerősítették, s hozzátették, hogy továbbra is „baráti kapcsolatban” gondoskodnak majd két gyermekük neveléséről.
Anna hercegnő és Peter Phillips
Peter Phillips édesanyjával (Készítette: lhourahane - https://www.flickr.com/photos/allaction/7735891984/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=29679426)
hirdetés

A válófélben lévő pár közölte azt is, hogy kilenc éves Savannah, és hét éves Isla nevű gyermekük felügyeletét megosztva gyakorolják majd. 

Mindkettejük családját „szomorúsággal tölti el” a döntés, ugyanakkor leszögezték, hogy teljes mértékben támogatni kívánják őket abban, hogy közösen neveljék a gyermekeket – írja a BBC.

hirdetés

A pár a királynővel és a királyi család más tagjaival tavaly közölte, hogy milyen döntésre jutottak.

A negyvenkét éves Phillips a királynő lánya, Anna hercegnő és az ő első férje, Mark Phillips fia, egyúttal pedig II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg legidősebb unokája. 



A pár közleményében a nyilvánosságtól azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, és legyenek kíméletesek a gyermekek érdekében, míg a család a változásokon átesik. 

Phillips a nála egy évvel fiatalabb Autumn Kellyt 2003-ban ismerte meg Montrealban a Kanadai Nagydíjon, amikor a Williams Formula-1-es csapatnak dolgozott. 2008-ban kötöttek házasságot a Szent György kápolnában, majd gyermekeikkel Gloucestershire-ban éltek. 

Házasságuk előtt Autumn átkeresztelkedett katolikus hitéről, amivel Phillips megőrizhette esetleges igényét a trónra. Phillips ugyankkor nem visel királyi címet, mivel női ágú örökös, és mivel hercegi címre sem tartott igényt, ezért gyermekeinek sincsen már erre lehetősége. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019