hirdetés
Bulvár

Valószínűleg vízbe fulladt Naya Rivera a rendőrök szerint

hirdetés
A hatóságok úgy vélik, hogy csónakázás közben „tragikus baleset” érte a Glee sztárját, Naya Rivera színésznőt, aki vízbe fulladt. A nő kisfiával indult csónakázni, azonban később csak a gyermeket találták meg a hatóságok, az anyát nem.
Valószínűleg meghalt az eltűnt színésznő
A rendőrök szerint akár hetekbe is telhet, mire megtalálják a nő holttestét (By tomsaint11 - https://www.flickr.com/photos/tomsaint/3281932913/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6352497)
hirdetés

A harminchárom éves színésznő eltűnését szerda délután jelentették be, miután látták csónakját a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru tavon. A nő négyéves fia a csónakon aludt, amikor rátaláltak a hatóságok – idézi fel a BBC.

A nő holttestét továbbra is keresik, azonban a körülmények megnehezítik a keresési munkálatokat.

hirdetés

Rivera legismertebb szerepe a Glee című, 2009 és 2015 között a Fox csatornán bemutatott televíziós musical-komédiában Sanzana Lopez karaktere volt.

A színésznő és fia helyi idő szerint szerdán 13 órakor bérelték ki a csónakot, és mivel a megszabott három órán belül nem vitték vissza a járművet, ezért a kölcsönző alkalmazottai a keresésükre indultak.

A rendőrség szerint a kisfiúra egy másik ember talált rá, miközben a gyermek a csónakban – életmentő mellénybe öltöztetve – aludt. 

Az eltűnt színésznőt azonnal nagy erőkkel keresni kezdték, de nem akadtak rá, s most feltételezik, hogy baleset történt, aminek következtében a nő a tóba fulladt. A holttestét továbbra is keresik.

Jelenleg azonban nagyon rosszul lehet csak látni a tóban, így akár hetekbe is telhet a rendőrök szerint, mire megtalálják a holttestet, s nem kizárt az sem, hogy erőfeszítéseik nem vezetnek sikerre.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019