hirdetés
Bulvár

Várkonyi Andrea esküvőre készül

A napokban derült ki, hogy eljegyezték Várkonyi Andreát, s noha az esküvő időpontja egyelőre a nyilvánosság számára nem ismert, önmagában az is figyelemre méltó fordulat sokak szerint, hogy a műsorvezető korábbi véleményével ellentétben most mégis szeretne esküvőt.

Várkonyi Andrea esküvőre készül
hirdetés

Amikor előzőleg egy tévéműsorban arról kérdezték Várkonyi Andreát, hogy miért nem ment hozzá Bochkor Gáborhoz, akivel gyermekük is született, azt felelte: „Korábban már voltam férjnél, kész, pipa”.

Várkonyi Andrea korábban 2000 és 2006 között volt házas, majd Bochkor Gáborral már nem kötött házasságot, noha 12 évig tartó kapcsolatuk alatt közös gyermekük is született. A Blikk szerint a műsorvezetőnőt a házasság gondolata sokáig nem foglalkoztatta, ahogyan a párkeresés sem igazán, mivel lányával tökéletesen kialakították a maguk saját kis életét.

Tavaly azonban megismerte üzletember szerelmét, s már el is jegyezte őt kedvese.

A Blikk megkérdezte dr. Baksa Balázs életmód- és üzleti tanácsadót, hogy mi a meglátása a fejleményekkel kapcsolatban, aki úgy összegezte véleményét, hogy amint az ember élethelyzete és az őt körülvevő személyek változnak, teljesen normális, ha az idő múlásával másként gondol bizonyos korábbi elhatározásokra és célokra, ami a fejlődés jele, mert semmi nincsen kőbe vésve, s természetes, hogy az egyes életszakaszokban máshogyan látunk bizonyos kérdéseket.

„Szerelmesként átértékelődik sok minden, hiszen boldoggá akarjuk tenni magunkat és a párunkat is. Pozitívan látjuk a dolgokat, és átértékeljük az eddigi helyzetünket. Jellemzően kudarcok, például egy válás után szokták azt mondani, hogy ez nem megy, nem akarnak többé, ám a mély érzelmek hatására szebb jövőkép alakul ki”

  • összegzett a szakértő.

A lapnak magát a műsorvezetőnőt ugyanakkor nem sikerült szóra bírnia.


hirdetés

További híreink
hirdetés