hirdetés
Bulvár

Videóüzenetet tett közzé a koronavírusból kigyógyult Károly herceg

hirdetés
Károly herceg beszélt a koronavírussal folytatott küzdelméről egy nemrégiben közzétett videóüzenetben, amelyben egyúttal elismerően szólt az egészségügyi dolgozók, az önkéntesek, illetve a más, a vírus leküzdését közvetlenül segítő emberek erőfeszítéseiről.
Károly herceg
Károly herceg méltatta az egészségügyi dolgozókat is (By Dan Marsh - Flickr: Prince Charles, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12091140)
hirdetés

A brit trónörökös a királyi család első olyan tagja volt, akinél pozitív lett a koronavírusra végzett teszt eredménye, mostanra azonban már túl van a betegségen az orvosok szerint – számol be róla a Mirror

Károly herceg egy videót is megosztott, melyben hangsúlyozta, hogy „ezekben a bizonytalan időkben” nagyon fontos odafigyelni az idősekre. 

hirdetés

Elárulta azt is, hogy ő maga csak enyhébb tüneteket tapasztalt, míg a tesztek szerint koronavírus volt a szervezetében. Megjegyezte, hogy noha már túljutott a betegségen, ez nem jelenti azt, hogy bármivel is kevésbé különítené el magát.

„Ahogyan mind megtapasztaljuk, ez egy furcsa, frusztráló és gyakran felzaklató élmény, amikor a család és a barátok társaságára nincs alkalom, és az élet normális szerkezetét hirtelen elveszítjük. A mindannyiunk életében ilyen példátlan és szorongással teli időkben feleségem és én különösképpen gondolunk mindazokra, akik ilyen nehéz és rendellenes körülmények között elvesztették szeretteiket, és azokra, akiknek viselniük kell a betegséget, elszigeteltséget és magányt”

– fogalmazott a videóban a herceg, aki együttérzését fejezte ki az idősebb emberekkel is, akiknek most nagy nehézségeket kell tapasztaniuk. 

A koronavírussal diagnosztizált Károly herceg egy hete már karantént tart, ahogyan felesége, Camilla is, noha nála nem mutatták ki a vírus okozta fertőzést. 

A brit trónörökös a videóüzenetben méltatta mindazokat az embereket, akik lehetőségük szerint elkötelezetten támogatják a szomszédaikat és a közösségük tagjait „ebben a szörnyű időben”. 

Természetesen kiemelte az orvosok, ápolók és minden segítő dolgozó munkáját is, akik a „nagyszerű NHS” gerincét képezik, s akik nagy nyomás és kockázat mellett hősiesen küzdenek azért, hogy életeket mentsenek az intenzív ellátási központokban, s hogy amennyire lehet, fék alatt tartsák a járvány terjedését. 

„Gondolatainkkal és imáinkkal ezekkel a csodálatos emberekkel vagyunk, akik rendkívüli képességei és tökéletes, önzetlen elkötelezettségük a kötelesség és a betegek gondozása iránt nagyon büszkévé tesz minket”

– osztotta meg háláját a trónörökös. 

Csodálatosnak nevezte azt is, hogy milyen sokan jelentkeztek szerte az országban önkéntesnek.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019