Gazdaság

Hatalmas új pláza nyílt Budapesten

Szeptember 17-én délelőtt 10 órától várja a vásárlókat és szórakozni vágyókat az Etele Pláza a Kelenföldön.

Hatalmas új pláza nyílt Budapesten
hirdetés

Érdekesség, hogy a 100 milliárd forintos beruházási értékű környezetbarát épület egyúttal hazánk első okosplázája is. Egyebek mellett a GAP, a Müller, a Spar, az eMAG, a Peek&Cloppenburg és a Zara is várja majd a vásárlókat az új plázában – derül ki a Portfolio.hu cikkéből.

Tekintélyes méretű lesz az ételudvar is, amely az épület teljes harmadik emeletét elfoglalja, és egyszerre közel ezer ember számára biztosítja az érkezés lehetőségét.

A belső étkezőterületen 950, a tetőteraszon pedig újabb 150 ülőhely áll az éttermek vendégeinek rendelkezésére, és a családosoknak külön étkezőterületet is kialakítottak, ahol gyermekméretű asztalok és székek, valamint játszószőnyeg, TV és interaktív játékok is helyet kaptak.

A pláza egyébként azért „okos”, legalábbis részben azért az, mert a saját fejlesztésű mobilalkalmazásán és a felhőalapú szolgáltatásain keresztül is hozzáad a vásárlói élményhez, ide értve a navigációban való segítségnyújtást, az ideális parkolóhely megtalálását, valamint a vevőkre szabott kínálatok ajánlását.

hirdetés

A parkolóban 1300 hely lesz, és mintegy 130 állomások elektromos autók töltésére is mód nyílik. Látványos interaktív LED-falakat helyeztek el mindkét bejáratnál, továbbá USB-csatlakozós padok, nagy méretű digitális játékszőnyeg és egy Pepper robot is megtalálhatóak a plázában.

Az épületet a Paulinyi & Partners Építészeti Stúdió és a Dyer Group tervezte.

(A borítókép forrása: pixabay.com / gonghuimin468)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés