hirdetés
Gazdaság

Jelentkezett a rekord Ötöslottó-nyereményért a nyertes

hirdetés
Az eddigi legnagyobb nyereményt, 6,431 milliárd forintot nyert meg valaki március 28-án az Ötöslottón. A szerencsés nyertesnek 90 napja volt jelentkezni, s nem is hagyta veszni a gigászi nyereményt.
Pénz
A rekordösszeg nyertese csak évente párszor adott fel szelvényt (Forrás: pixabay.com / tomfield)
hirdetés

Amint az a Szerencsejáték Zrt.-nél már szokás, az úgynevezett nagynyertes kérdőív kitöltésével a nagyobb nyeremények nyertesei névtelenségük megőrzése mellett bizonyos információkat elárulhatnak magukról, játékszisztémájukról, életükről. 

A rekordnyereményt bezsebelő szerencsés is felfedett néhány dolgot magáról, így például a Blikk szerint tudni lehet róla, hogy vidéken adta fel a szelvényt önállóan, véletlenszerűen kiválasztott számok megjelölésével, majd a sorsolást követően az interneten szembesült azzal, hogy nyert. Párja volt az első, akit értesített az örömteli, ámde nem kissé megdöbbentő hírről. 

hirdetés

Noha a korábbi nagynyertes-kérdőívekre választ adók többsége már több éve játszott a lottón, a rekordnyeremény nyertesénél ez nem így van, ő ugyanis csak évente néhányszor adott fel szelvényt. Ennek megfelelően nem is volt semmilyen szelvényfeladási stratégiája, rituáléja.

A nyertes arra számít, hogy élete megváltozik a nagy nyeremény hatására, s ez a baráti, családi kapcsolataira is hatással lesz. 

A lottónyertes azt mondta, hogy tárgyi dolgokra (pl. autó, lakás) biztosan költ majd, emellett azonban befektetésre is készül, amihez pénzügyi befektető segítségét kéri majd. Szűkebb családjának is szán az összegből. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019