hirdetés
Gazdaság

Már raktároznak a magyarok a koronavírusról szóló hírek nyomán

hirdetés
A magyar háztartások már raktározni kezdtek, miközben egyre terjed a kontinensen is a koronavírus új törzse. Így például megfigyelhető volt, hogy a szokottnál jelentősen több cukrot, étolajat, lisztet, konzervet vásároltak a CBA üzleteiben – tudta meg az InfoRádió Fodor Attilától, a CBA kommunikációs igazgatójától.
Üzlet
Már raktároznak a magyarok a koronavírussal kapcsolatos hírek hallatán (Forrás: pixabay.com / Daniel Albany)
hirdetés

Fodor Attila az InfoStart.hu szerint arról számolt be, hogy a CBA üzleteiben az előzőekhez képest élénkült az alapvető élelmiszerek, így például a cukor, liszt, étolaj és a konzervtermékek értékesített mennyisége.

Ennek hatására az érintett árucsoportokban folyamatosan növelik a raktárkészleteiket annak érdekében, hogy pótolni tudják az adott termékeket az üzletek polcain. 

hirdetés

Az üzletlánc egyelőre egyetlen termékcsoportból sem érzékel áruhiányt, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez folyamatosan így is maradjon. 

A szóvivő úgy véli, hogy a koronavírussal kapcsolatos sajtóhírek és történések lehetnek az oka annak, hogy ezt a jelenséget tapasztalták az üzletekben. Mindezt alátámasztja az is, hogy sem ünnep, sem hosszú hétvége nem közeledik, ami hasonló hatással lehetne a vásárlókra. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019