hirdetés
Gazdaság

Változik a Joker és a Puttó ára is

Heteken belül emelkedik a Luxor, a Joker, a Puttó és a Kenó ára, ellenben a nyeremények is még nagyobbá válhatnak a Szerencsejáték Zrt. ígérete szerint.
Pénz
Ugyan drágul több játék, de a nyeremények is magasabbak lehetnek (Forrás: pixabay.com / tomfield)
hirdetés

Módosul február 15-én 20 órától a Luxor és 20 óra 30 perckor a Joker ára, majd február tizenhatodikán 17 óra 30 perctől a Kenó és február tizenhetedikén reggel 7 órától a Puttó játékok ára is – derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből. 

A Luxor ára legutóbb 2005 márciusában változott, a másik háromé pedig 2016-ban. A részvételi díjak az alábbiak szerint módosulnak:

hirdetés
  • 250-ről 300 forintra emelkedik a Joker és a Puttó ára;
  • 200-ról 250 forintra nő a Kenó ára;
  • 175-ről 200 forintra emelkedik a Luxor játék ára.

A Szerencsejáték Zrt. ellenben jó hírrel is szolgált, hiszen a Joker játékon magasabb fix nyeremények várhatóak, amelyek összege 1500, 15 ezer, 150 ezer, illetve 1 millió 500 ezer forint lesz a különböző nyereményosztályokban. (A főnyeremény ellenben továbbra is függ a nyertes játékosok számától és a korábbi nyereményalap halmozódásától is.)

A vállalat szerint a részvételi díjak növekedésével együtt dinamikusabban emelkedhet a nyereményalap a Joker és Luxor játékoknál, ami nagyobb főnyereményeket eredményez. 

Mindeközben a Kenó játék esetében a legmagasabb elérhető nyeremény összege 1,25 milliárd forintra, a Puttó játéknál pedig 15 millió forintra emelkedik.

Év elején az Ötös- és Hatoslottók, illetve a Skandináv lottó ára is emelkedett.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019