hirdetés
Időjárás

Alapvetően napos idő ígérkezik a hétvégén

hirdetés
A hétvége folyamán sok napsütésre lehet számítani, s ennek megfelelően meglehetősen meleg is lesz.
Hőség
A vízparton nyaralóknak kedvezhet a hétvégi időjárás (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken sok napsütésre lehet számítani, ami mellett gomolyfelhők főként csak a déli, délnyugati országrészben képződhetnek, s azokból is csak egy-két helyen fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél megélénkülhet az északi megyékben, és a zivatarok környezetében akár erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. Nappal a legmelegebb órákban 28 és 35 fok valószínű, majd késő estére általában 20 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton javarészt napos idő lesz, miközben némi fátyol- vagy gomolyfelhő lehet az égen. Olykor előfordulhatnak élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 26 és 32 fok között alakul. 

hirdetés

Vasárnap egészen estig csak kevés gomoly-, illetve fátyolfelhő lesz az égen, azonban idővel nyugaton, északnyugaton vastagabb felhők is megjelenhetnek az égen. Csapadékra napközben nem kell számítani, ám estétől a nyugati, északnyugati megyékben helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A zivatarokat szélerősödés kísérheti, s a Dunántúlon azoktól függetlenül is megélénkülhet a szél. A hőmérséklet éjszakai minimuma 11 és 18, a nappali maximuma pedig 26 és 32 fok között várható. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019