hirdetés
Időjárás

Átmenetileg enyhül csak az idő a hétvégén

hirdetés
Hétvégére felmelegszik ugyan az idő, de jelenleg úgy tűnik, hogy a jövő héten már ismét hidegebb, borongósabb napok következnek majd.
Tavasz
A hétvégén átmenetileg felmelegszik az idő (Forrás: pixabay.com / FotoRieth)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma gyengén felhős, napos idő várható, átmeneti felhősödés a délnyugati, nyugati országrészben fordulhat elő, csapadékra azonban sehol sem kell számítani. Élénk, helyenként akár erős is lehet a keleti, északkeleti szél. Nappal a legmelegebb órákban 14 és 19 fok közötti hőmérséklet várható, majd késő estére 4 és 9 fok közé hűl le a levegő. 

Szombaton többórás napsütésre van kilátás a gomoly- és fátyolfelhők mellett, s helyenként kialakulhat zápor is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 14 és 19 fok között alakul majd. 

hirdetés

Vasárnap többórás napsütés ígérkezik a gomolyfelhő-képződés mellett, elszórtan azonban nem kizárt záporeső, vagy egy-egy zivatar kialakulása sem. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 13 és 18 fok között alakul.

A jövő hét első napján az ország déli részén még néhány órára előbukkanhat a nap, azonban később ott is erősen megnövekszik a felhőzet. Több helyen számíthatunk majd erőre és záporra, ami havas esőbe, hóba is átmehet. Egyre több helyen erősödik majd meg a szél is, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten pedig viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet éjszakai minimuma 1 és 7, nappali maximuma pedig 4 és 15 fok között várható. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019