hirdetés
Időjárás

Felhős és borongós lesz az idő még a hétvégén is

Sajnos a hétvégén sem számíthatunk szebb időre annál, mint ami az elmúlt napokban várt ránk, hiszen leginkább felhős, borult és párás lesz az idő.
Borongós időre számíthatunk a hétvégén
Nem lesz szebb az idő a hétvégén sem (Forrás: pixabay.com / Daria Nepriakhina)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken általában borult, párás, foltokban ködös idő várható, és csak helyenként, elsősorban inkább a magasabban lévő helyeken süthet ki egy időre a nap. Többfelé fordulhat elő hószállingózás, ónos szitálás és szitálás. Az Észak-Dunántúlon néhol megélénkülhet a délkeleti szél, máshol azonban mérsékelt marad a légmozgás. Nappal a legmelegebb órákban általában -2 és +2 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére 0 és -4 fok közé hűl le a levegő. 

Szombaton jobbára erősen felhős vagy borult, párás idő ígérkezik, kis területeken fordulhat elő esetleg napsütés. A Dunántúl nyugati felén délutántól elszórtan kisebb havazás, havas eső is előfordulhat, míg másfelé szitálás, ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig -5 és +5 fok között várható. 

hirdetés

Vasárnap általában erősen felhős, borult idő lesz, és keleten párás, foltokban ködös idő várható. Elsősorban a Dunántúlon elszórtan hószállingózás, kisebb havazás, havas eső is várható. Többfelé megélénkül, s nyugaton meg is erősödhet az északnyugati, északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig -1 és +5 fok között valószínű.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019