hirdetés
Időjárás

A hét végén is meleg, napsütéses idő lesz

hirdetés
A hétvégén alapvetően napsütéses, meleg időre számíthatunk, csapadék sem valószínű.
Őszi idő
Kellemes, meleg őszi idő várható a hétvégén (Forrás: pixabay.com / Pepper Mint)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken csapadékmentes időre számíthatunk, miután még a délelőtt folyamán feloszlik a köd és az alacsonyszintű rétegfelhőzet, ugyanakkor az Alpokalján és a Kisalföldön néhol tartósan ködös tájak is lehetnek. Utóbbi területeken akár némi szitálás is előfordulhat. A szél főként a Dunántúlon többfelé megélénkülhet. Nappal a legmelegebb órákban 19 és 26, éjszaka a leghűvösebb órákban pedig 10 és 15 fok között várható a hőmérséklet. 

Szombaton is még a délelőtt folyamán feloszlik az éjszaka képződött köd, így az ország nagyobb részén fátyolfelhős, napos időre készülhetünk, amelyet azonban északnyugatin megelőz a rétegfelhőzet lassabb eltűnése. A szelet élénk, északnyugaton pedig akár erős lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 19 és 25 fok között alakul. 

hirdetés

Vasárnap derült, napos idő várható, ám a déli, délnyugati szelet élénk, és északnyugaton erős lökések is kísérhetik. Éjszaka a leghidegebb órákban 8 és 14, nappal a legmelegebb órákban pedig 20 és 25 fok között alakul majd a hőmérséklet. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019