hirdetés
Időjárás

A hétvégén már több napsütés ígérkezik

hirdetés
A hétvégére kiderül az ég: alapvetően napos időre számíthatunk, míg a hőmérséklet gyakran 30 fok felett alakul.
Napsütés
Meleg, napos idő ígérkezik a hétvégén... (Forrás: pixabay.com / stokpic)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen, emellett pedig sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű, azonban a déli megyékben kis eséllyel kialakulhat egy-egy zápor, illetve zivatar is a késő esti órákban. Napközben megélénkül, helyenként megerősödik az északkeleti, keleti szél. Nappal a legmelegebb órákban 30 és 34 fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő. 

Szombaton napos, alapvetően csapadékos idő lesz, az égen pedig általában csak kevés gomoly- és fátyolfelhővel találkozhatunk majd. Helyenként megélénkül az északkeleti, északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 31 és 34 fok között alakul.

hirdetés

Vasárnap is napos idő lesz általában kevés gomolyfelhővel az égen, s csak egy-egy zápor, zivatar fordulhat elő – azok is főleg a délutáni, esti órákban. Helyenként megélénkül az északkeleti, északi szél. A hőmérséklet éjszakai minimuma 15 és 21, a nappali maximuma pedig 30 és 33 fok között valószínű.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019