hirdetés
Időjárás

Nem igazán lesz kellemesebb az idő hétvégén sem

hirdetés
Hiába szeretnék már sokan, hogy egy picit kellemesebb, napsütésesebb idő legyen, efféle változás egyelőre nem igazán várható az időjárásban.
Hideg idő
Hűvös idő várható a hétvégén is (Forrás: pixabay.com / StockSnap)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma a köd és rétegfelhőzet kiterjedése ugyan csökken napközben, de főként a Nyugat-Dunántúlon és az északi megyékben akár tartósan is megmaradhat a köd, és ezeken a helyeken szitálás is előfordulhat. Felhős idő várható a Tiszántúlon is, ahol több helyen esőre is számtani lehet. A várható kevéske napsütés leginkább a Dunántúl keleti részén és annak tágabb környezetében fordulhat elő. Megélénkül, és a Kisalföldön helyenként meg is erősödik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között várható, majd késő estére 6 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton változóan felhős idő várható némi napsütéssel, és összességében szórványosan fordulhat elő eső, zápor délelőtt jellemzően a Dunántúlon, estefelé pedig inkább az Alföldön. Megélénkülhet a szél is. Hajnalban a leghidegebb órákban 4 és 11, nappal a legmelegebb órákban pedig jobbára 14 és 20, a Kisalföldön helyenként azonban csak 12 és 13 fok közötti várható a hőmérséklet. 

hirdetés

Vasárnap eleinte borult lesz az ég, majd késő délutántól dél felől csökken a felhőzet, és többfelé várható eső, zápor, valamint keleten és a középső országrészben akár zivatar is. A Dunántúlon az északnyugati, nyugati, másfelé a délnyugati, déli szél élénk, olykor erős lehet. A hőmérséklet éjszakai minimuma 4 és 11, nappali maximuma pedig 8 és 18 fok között alakul.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019