hirdetés
Időjárás

Visszatér a napsütéses idő a héten

Sokak nagy örömére vége szakad egy időre a csapadékos, felhős időnek, és végre ismét egy kis napsütés ígérkezik a héten.

Visszatér a napsütéses idő a héten
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn sok napsütés várható a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett. Alapvetően száraz idő lesz gyenge, mérsékelt légmozgással. Nappal a legmelegebb órákban 20 és 26 fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Kedden általában gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható mérsékelt széllel. A hőmérséklet hajnali minimuma 5 és 11, a nappali maximuma pedig 21 és 26 fok között várható.

Szerdán derült, napos, csapadékmentes időre van kilátás, délután azonban lehet kicsivel több a felhő az égen. Hajnalban még néhol lehet pára- és ködfoltokra számítani. A szél megélénkülhet helyenként. A legalacsonyabb éjszaka hőmérséklet 4 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 22 és 27 fok között alakul.

Napos, csapadékmentes idő ígérkezik csütörtökön is, azonban az égen lehetnek gomoly- és fátyolfelhők. Hajnalban még néhol lehetnek pára- és ködfoltok. A szél megélénkülhet, elsősorban a Dunántúlon. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 23 és 28 fok között valószínű.

hirdetés

Pénteken alapvetően gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Hajnalban még lehetnek pára- és ködfoltok is. A szél helyenként megélénkülhet. A hőmérséklet hajnali minimuma 6 és 13, a nappali maximuma pedig 24 és 28 fok között várható.

Szombaton gyengén felhős, napos idő várható zömmel, s a hajnali órákban még kialakulhatnak pára- és ködfoltok. A szél megélénkülhet helyenként. Hajnalban a leghidegebb órákban 7 és 14, majd nappal a legmelegebb órákban 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap is marad a gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő esetleges hajnali pára- és ködfoltokkal. A hajnali 7-15 fokról nappal 24-29 fokra melegszik a levegő.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Rudy and Peter Skitterians)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés