hirdetés
Időjárás

Zömmel napsütéses, kellemesen meleg idő lesz a hétvégén

hirdetés
A hétvégén marad a kellemes, napsütéses idő, és az éjjeli órákban sem valószínű már olyan zimankós idő, mint az előző napokban.
A Hold és egy virágzó gyümölcsfa
A Hold és egy virágzó gyümölcsfa ágai Debrecenből fényképezve 2020. április 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken déltől nagyobb területen is gomolyfelhők zavarhatják ugyan a napsütést, de csapadék nem várható. A Kisalföldön előfordulhatnak erős széllökések. Nappal a legmelegebb órákban 13 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, majd késő estére 1 és 7 fok közé hűl le a levegő. 

Szombaton gomolyfelhős, napos idő ígérkezik, s az északi megyékben kialakulhat akár egy-egy futó zápor is. Megélénkül, és elsősorban a Dél-Dunántúlon és az északkeleti megyékben többfelé meg is erősödik a szél. Éjszaka a leghidegebb órákban -3 és +3, nappal a legmelegebb órákban pedig 14 és 17 fok között várható a hőmérséklet. 

hirdetés

Vasárnap javarészt derült, száraz idő ígérkezik, azonban többfelé megélénkül, s helyenként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 14 és 17 fok között várható.

A jövő hét első napján is marad a derült, száraz idő, ellenben továbbra is élénk, néhol erős lehet a szél. A hőmérséklet éjszakai minimuma -3 és +3, a nappali maximuma pedig 15 és 19 fok között alakul. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019