hirdetés
Külföld

Anyagi problémák miatt felgyújtotta magát egy francia diák

hirdetés
Egy huszonkét éves francia diákot válságos állapotban szállítottak kórházba, miután feltehetőleg nehéz anyagi körülményei miatt felgyújtotta magát.
Mentő
A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba (Forrás: pixabay.com / Golda Falk)
hirdetés

A férfi korábban a Facebook-on tett közzé bejegyzést anyagi nehézségeiről, majd csupán órákkal később egy lyoni egyetemi étkezde előtt meggyújtotta önmagát – számolt be róla a BBC

A fiatal Emmanuel Macront, Marine Le Pent és az Európai Uniót is felelőssé tette azért, hogy „megölik őt”. A tűzoltók közlése szerint a férfi a testének 90 százalékán szenvedett el égési sérüléseket. 

hirdetés

A férfi, aki a Lumière University Lyon 2 nevű egyetemen tanult, a Facebookon azt írta, nincsen többé ereje szembenézni a teherrel, hogy havonta 450 euróból kell megélnie. 

„Harcoljunk a fasizmus ellen, amely csak megoszt minket, és a liberalizmus ellen, amely egyenlőtlenségeket teremt. Azzal vádolom Macront, Hollande-ot, Sarkozyt és az Európai Uniót, hogy megölnek engem mindannyiunk jövőjébe bizonytalanságot hozva, és ugyancsak vádolom Le Pest és a sajtószerkesztőket, amiért félelmet kovácsolnak”

– írta a férfi a tettét megelőzően.

A férfi tervéről a barátnője értesítette a hatóságokat, miután az megírta neki egy SMS-ben, hogy mire készült. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019