hirdetés
Külföld

Halálra késeltek két fiatalt Londonban

hirdetés
Két tizenévest is halálra késeltek Londonban, az erőszakos halálesetek pedig egymást alig pár órán belül követték.
Rendőrség
Két embert is halálra késeltek rövid időn belül Londonban, közben Manchesterben is történt egy késeléses incidens (Forrás: pixabay.com / Andrew Martin)
hirdetés

London keleti részén halálra késeltek egy tizenöt éves fiút egy forgalmas bevásárlóközpont előtt helyi idő szerint csütörtökön három óra után – számol be róla a The Guardian

Öt órával később aztán a rendőrséget egy másik londoni címre riasztották – ezúttal azonban a város déli részére –, ahol egy tizennyolc éves férfit találtak, szúrt sebekkel. A férfi a rendőrség szerint egy órával később belehalt a sérülésébe. 

hirdetés

A rendőrség és a szemtanúk szerint a statfordi késelést követően a fiú barátai azonnal a helyi McDonald’s étterem előtt leszúrt fiatal segítségére siettek. 

Az egyik szemtanú azt mondta, hogy először még nem sokan vették körül a fiút, így jól látta, hogy egészen véres lett, és láthatóan nagy fájdalmai voltak, de próbált még egy ideig felkelni. Aztán gyülekezni kezdtek az emberek, de maga a szemtanú ijesztőnek találta az esetet, mert nem lehetett tudni, vajon a tömegben van-e még valaki, akinél kés van. 

Egy helyi munkás szerint a mentők megpróbálták elsősegélyben részesíteni a fiatal férfit. 

Egy másik tizenöt éves fiút is szúrt sérülésekkel találtak, ám őt kórházba szállították, és azt állapították meg, hogy a sérülései nem életveszélyesek. 

A rendőrség „értelmetlen támadásnak” minősítette az esetet, és a szemtanúkat arra kérte, hogy egyék fel velük a kapcsolatot. Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe egyik esettel összefüggésben sem, és jelenleg is nyomoznak a két ügyben. 

Eközben Manchesterben is történt az elmúlt órákban egy késeléses incidens, annak során öten sérültek meg. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019