hirdetés
Külföld

Lövöldözés történt Kansas Cityben, az elkövetők szökésben

hirdetés
Négy embert megöltek egy lövöldözésben Kansas Cityben, továbbá öt személy is megsérült, amikor a városközpontban egy bárban a lövöldözés kialakult.
Rendőrség
A rendőrség szerint meglehet, hogy több elkövető volt (Forrás: pixabay.com / Diego Fabian Parra Pabon)
hirdetés

A hatóságok szerint egy korábbi vita alakulhatott ki a bárban előzőleg, amely a helyi idő szerint fél kettőkor bekövetkezett incidenshez vezetett – írja a BBC. A helyi rendőrség szerint a gyanúsítottak pisztollyal rendelkeztek, és elmenekültek a helyszínről. Korábban a BBC úgy értesült, hogy a gyanúsított egy hispán származású férfi volt. Az ügyben továbbra is vizsgálatot folytatnak.

Eddig ebben az évben az Egyesült Államok területén több mint negyven tömeglövöldözés volt, amely alatt az olyan esetek érthetőek, ahol a lövöldözés következtében legalább három ember meghalt. 

hirdetés

A rendőrség vasárnap fényképet adott közre az elkövetőkről, valamint közleményében megjegyezte, hogy a lövöldözésről szóló első beszámolók után rendőröket küldtek a helyszínre, vagyis a Tequila KC nevű, a városközpontban lévő bárhoz. 

„Kiérkezésünkkor összesen kilenc személyt találtunk, akiket meglőttek, az áldozatok közül négyen már bent az épületben meghaltak, míg öt másik személyt sérülésekkel a báron kívül találtunk meg, minden sérülést lövés okozott”

– közölte a rendőrség. 

A lövöldözés idejében nagyjából negyvenen voltak bent, a lövöldözést pedig többen hajthatták végre, és nem kizárt az sem, hogy annak előkészítője korábban már járt a bárban, ahová aztán a bűncselekmény elkövetésekor tért vissza. 

A rendőrség szerint pisztollyal lőttek, azt pedig nem tartják valószínűnek, hogy az elkövető, vagy az elkövetők ismét hasonló bűncselekményt követnének el. 

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra az áldozatok személyazonosságát, ám a mexikói kormány közlése szerint ketten közülük mexikói állampolgárok voltak. Az áldozatok közül ketten huszonévesek voltak, egy elhunyt pedig harmincas évei közepén, míg a negyedik áldozat ötvenes évei végén járt. 

A sérültek közül vannak, akiket már stabil állapotban kiengedtek a kórházból.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019