hirdetés
Külföld

Öt ember meghalt egy lövöldözésben az amerikai Milwaukee-ben

hirdetés
Öt ember meghalt egy lövöldözésben, amely a Molson Coors sörgyártó vállalat Milwaukee-i telephelyén történt – írja a BBC a helyi hatóságok közlése alapján.
Rendőrség
Öten haltak meg a lövöldözésben (Forrás: pixabay.com / Diego Fabian Parra Pabon)
hirdetés

A közlés szerint a fegyveres személy is életét vesztette, méghozzá úgy, hogy önmagát sebesítette meg halálosan. A BBC azt írja, hogy a támadó egy ötvenegy éves helyi polgár volt, akinek indítékai egyelőre ismeretlenek. 

A lövöldözés a kora délutáni órákban történt, amikor az alkalmazottak közül még több százan munkában voltak. 

hirdetés

Tom Barrett, a város polgármestere azt mondta, hogy ez egy „rendkívül tragikus nap volt a város számára”. Nem sokkal a lövöldözést követően, a szerdai napon tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ami történt, az egy „szörnyűséges cselekedet” volt.

A helyi rendőrfőnök elmondta, hogy mind az öt halálos áldozat a sörgyártó vállalat alkalmazottja volt. A rendőrségi vezető egyúttal elismeréssel szólt a város rendőrségének, az FBI munkatársainak, illetve a katasztrófavédelemnek a munkájáról, akik a helyszínre vonulva kezelték a helyzetet. 

Amint a lövöldözésről tudomást szereztek, lezárták a közeli iskolákat és üzleteket. 

Donald Trump a Fehér Házban megszólalva legmélyebb együttérzéséről biztosította az áldozatokat és családjaikat, míg az elkövetőt egy „gonosz gyilkosnak” nevezte. 

Az érintett vállalat egyelőre nem adott ki közleményt az esettel összefüggésben. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019