hirdetés
Külföld

Szelfizés közben meglőtte a rábízott fiút a babysitter

hirdetés
Meglőtte a rábízott tízéves fiút egy bébiszitter, miközben egy lőfegyverrel a kezében próbált szelfizni – közölte a houstoni rendőrség.
Lőfegyver
A lány tévedésből lőtte meg a fiút (Forrás: pixabay.com / MikeGunner)
hirdetés

A Caitlyn Smith nevű tizenkilenc éves lány a keddi napon véletlenül gyomron lőtte a rá bízott kisfiút, mivel azt hitte, hogy a fegyver nem volt megtöltve. Idő közben a rendőrség megerősítette azt az információt, miszerint a lány a gyermek nagynénje. 

A fiatal nő ellen azóta már vádat is emeltek gyermeknek okozott súlyos testi sértés miatt, miközben a kisfiú – aki szerencsére várhatóan teljesen meggyógyul majd – továbbra is súlyos állapotban van – számol be róla a BBC.

hirdetés

A gyermeknek az volt a szerencséje, hogy a lövedék elkerülte az életfontosságú szerveit. 

A megyei seriff egy híroldalnak nyilatkozva elmondta, hogy a fegyvert a család kibiztosítva tartotta otthon, s a nő azt állítja, hogy azért vette magához azt, hogy képeket készítsen. Miközben pedig fotózott, a fegyver elsült, és eltalálta a gyermeket.

„Rendkívül tragikus helyzet, de nem egyszer látunk ilyesmit”

– tette hozzá a seriff. 

Egy rendőrtiszt a CNN-nek nyilatkozva arra figyelmeztetett, hogy a lőfegyverek veszélyesek, így megfelelő elővigyázatosságra van szükség annak érdekében, hogy elkerüljék az emberek a hasonló eseteket, a szelfizés pedig nem éppen a legjobb ötlet.

A Gun Violence Archive szerint ebben az évben eddig 6155 ember halt meg az Egyesült Államokban lövöldözés következtében, amiből 321 volt véletlenül bekövetkezett haláleset. Tavaly 3760 18 éven aluli sérült meg, vagy halt meg lövöldözés következtében. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019