hirdetés
Külföld

Szökni próbált a börtönből Kim Wall gyilkosa, de elfogták

hirdetés
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Kim Wall gyilkosát, a férfi azonban szökni próbált a börtönből.
Rendőrség
Madsent még kedden elfogták a rendőrök (Forrás: pixabay.com / fsHH)
hirdetés

Peter Madsen dán feltalálót amiatt ítélték életfogytiglanra, hogy kegyetlenül megölt egy svéd újságírónőt a maga készítette tengeralattjáróján. 

Ezúttal újabb törvénysértést követett el a gyilkos, aki a Koppenhágához közeli börtönből szökött meg, mielőtt a közelben megtalálták volna őt még kedden – számol be róla a The Guardian.

hirdetés

Az Ekstra Bladet nevű helyi bulvárportál egy videót is megosztott arról, ahogyan Madsen a fűben ül hátratett kézzel, miközben a távolból a rendőrök megközelítik. A lap szerint Madsennek egy „övre emlékeztető tárgy volt a törzse körül”. 

Az esettel összefüggésben a rendőrség a Twitteren annyit közölt, hogy egy férfit, aki szökni próbált, őrizetbe vettek. A helyszínt lezárták, s bővebb információkat egyelőre nem közöltek. 

A férfi jelenleg is a Kim Wall megölése miatt rá kirótt életfogytiglani büntetését tölti. Dániában egyébként az ilyen büntetések esetén tizenhat év leteltével lehetőség van feltételes szabadlábra helyezésre, ám csak abban az esetben, ha megállapítható, hogy az elítélt nem jelent veszélyt a társadalomra kiengedése esetén. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019