hirdetés
Külföld

Zoom-beszélgetés közben ölte meg apját egy férfi

hirdetés
Egy hetvenkét éves férfit saját fia késelt halálra New York államban, miközben húsz személlyel folytatott Zoom-konferenciabeszélgetést – közölte a helyi rendőrség.
Mobiltelefon
A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / Dariusz Sankowski)
hirdetés

A Dwight Powers nevű idős férfit harminckét éves fia támadta meg, aki azután kiugrott egy ablakon, és elszökött egy Amityville nevű településre – írja a BBC

A szökevényt ugyanakkor alig egy óra múlva már el is fogták, miután a Zoom-beszélgetés résztvevői értesítették a rendőrséget. A támadó indítékai egyelőre nem ismertek. Elfogását követően a harminckét éves férfi ellen gyilkosság miatt emeltek vádat. 

hirdetés

A helyi rendőrség közleménye szerint további információt is megosztanak majd az esettel kapcsolatosan, mihelyst a szökése során könnyebb sérüléseket szenvedett gyanúsított kezelése véget ér a kórházban. 

A rendőrségi közlés szerint csütörtökön délután értesítették őket az incidensről, miután a beszélgetés több résztvevője figyelmes lett rá, hogy a férfi elesett, azonban időbe telt, mire meg tudták állapítani, hogy hol történt az eset, mert a beszélgetés résztvevői nem ismerték az idős áldozat lakcímét. 

A beszámolók szerint egyes emberek láthatták is a támadást.

Azt egyelőre nem közölték, hogy milyen típusú Zoom-beszélgetésről volt szó.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019