hirdetés
Kultúra

Az első márciusi hétvégén is akadnak érdekes programok

hirdetés
Aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, szerencsére ezen a hétvégén is találhat érdekesnek ígérkező programokat, így például több városban is tavaszi fesztiválokat rendeznek, s több más rendezvény is akad, amelyet érdemes lehet felfedezni.
Hóvirág
Hamarosan itt a tavasz, érdemes kimozdulni otthonról (Forrás: pixabay.com / MabelAmber)
hirdetés

Tavaszi Fesztiválok

Mindenek előtt említést kell tennünk arról, hogy március elérkeztével több településen is Tavaszi Fesztivállal készülnek, így például Veszprémben, Szentendrén és Vácon is, ahol a bőséges programkínálatról az előbbi linkeken keresztül még többet meg lehet tudni.

hirdetés

Babafesztivál, Budafok-Tétény

2020. március 7-én a Klauzál Házban minden a csöppségekről fog szólni, s több előadás, valamint izgalmas program révén tekinthetnek be a kisgyermekes szülők, esetleg a leendő szülők a kicsik világába. A rendezvényen játékos versenyek, védőnői tanácsadás, állatsimogató, több előadás, baba-mama torna, babaszínház, arcfestés, ugrálóvár, illetve játszósarok gondoskodik majd az önfeledt szórakozásról csakúgy, mint az újabb érdekes tények és tudnivalók megismeréséről. Bővebb információ a rendezvényről elérhető a https://www.budafokteteny.hu/program/iv-babafesztival weboldalon. 

Balatonalmádi Téltemető-Tavaszköszöntő Mulatság

Hangulatos, disznótorral egybekötött téltemető-tavaszköszöntő mulatság lesz a hétvégén (március hetedikén) Balatonalmádin, ahol a finom falatok és italok mellett kiszebáb-égetés és bevállalósabbaknak egy kis balatoni fürdőzés is meghozhatja a tavaszi hangulatot. Bővebb információ az eseményről elérhető a https://www.facebook.com/events/607643363114827/ Facebook-oldalon.

Csokoládé Fesztivál Kazincbarcikán 

Március 7-én és 8-án ezúttal Kazincbarcikán lesz Csokoládé Fesztivál, ahol mindenek előtt csoki suli (csokifigurák megformálásával), csoki bika rodeó, csilis csoki evőverseny, amatőr tortaversenyek és mézeskalács workshop is várják a látogatókat. Az eseményről a https://www.facebook.com/events/855533524901872/ Facebook-oldalon olvasható bővebb információ.

Kortárs Művészet Hétvége 

Budapesten ezen a hétvégén rendezik meg a Gallery Weekend Budapest nevű rendezvényt, ahol 13 + 1 helyszínen várják napjaink művészetének kedvelőit és azokat, akik szeretnék felfedezni az izgalmas kortárs képzőművészeti galériákat. A rendezvényről bővebb információ a https://www.galleryweekendbudapest.com/ weboldalon elérhető.  


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019