hirdetés
Kultúra

Ha ötlete sincs, mihez kezdjen az elkövetkező néhány hétvégén: íme, néhány érdekes program

Beköszöntött a tél, és amint az ilyenkor megszokott, sokaknak elillan a kedve attól, hogy egyáltalán kimozduljanak otthonról. Pedig azért érdemes lehet ezt megtenni, s ezt néhány hétvégi program ajánlójával is igyekszünk alátámasztani.

Ha ötlete sincs, mihez kezdjen az elkövetkező néhány hétvégén: íme, néhány érdekes program
hirdetés

Zabari Hidegfesztivál

Hogyan másként is köszönthetnénk méltóbban a telet, mint ha a népszerű téli tevékenységekkel tűzdelt fesztiválon ünnepelnénk egy hatalmasat..? Márpedig a nógrádi Zabaron éppen ilyen fesztivállal készülnek, ahol ráadásul a lenyűgöző táj is segít abban, hogy meglássuk a tél szépségeit. A január tizenegyedikén esedékes Hidegfesztiválon a színpadi programok mellett sütés-főzés, íjászbemutató, tábortűz-gyújtás, sí bemutató- és oktatás, téli rally, forralt bor készítő verseny, több kézműves bemutató, számos gyermekfoglalkozás, favágó-, szánkóhúzó-, illetve hóemberépítő verseny, továbbá kiállítás is lesz.

Jégvirágtól Borvirágig Fesztivál

A Monori Pincefaluban ismét megrendezik a Jégvirágtól Borvirágig nevet viselő fesztivált, amelynek során több helyi és budapesti ételkészítő mester és forralt bort főző borosgazda alkotásait ízlelhetik meg a részt vevők. A rendezvény január 11-én lesz, a Monori Pincefalun belül is az Orbán szobor környékén, a helyszíni belépő 9500 forint.

hirdetés

Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

Újévi fogadalom, vagy éppenséggel évtizedes szenvedély a testmozgás? Akárhogy is, a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének tenni az egészségesebb életmód érdekében, miközben jól érzik magukat. Az eseményen három alaptávon és több kombinációban állhatnak rajzhoz a lelkes versenyzők. A vasárnapi rendezvény kiinduló helyszíne a Hungexpo (Budapest, Albertirsai út 10.).

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés