hirdetés
Kultúra

Hamarosan ismét képernyőn az Áll az alku

A közönség július tizenötödikétől hétköznap esténként ismét figyelemmel kísérheti a TV2 Áll az alku című vetélkedőjét, amelynek házigazdája ismét Gundel Takács Gábor lesz.

Hamarosan ismét képernyőn az Áll az alku
hirdetés

Új játékoscsapattal és módosult játékszabályzattal várja a nézőket a hamarosan ismét a képernyőn látható vetélkedő. A Blikk szerint az új évadban is lesznek tematikus adások, így például az egyes adások hangulatukban a vadnyugatot, a 90-es évek disco stílusát, illetve más jellegzetes korszakokat idézhetnek meg.

Az új évadban is fontos szereplője lesz az adásoknak egy szerencsehozó kismalac – amennyiben a játékos az első öt táska nyitása során úgy dönt, hogy megtippeli, hol rejtőzhet Csipesz Ödön, úgy helyes tipp esetén 500 ezer forintos garantált nyereményre tesz szert. A szerencsemalacos tipp esetében most annyi a változás, hogy ha az első öt nyitáskor nem jön be a tipp, akkor a következő három esetben egy új tippre is lehetőséget kap a játékos, de így már „csak” 250 ezer forint üti a markát helyes tipp esetén.

Újabb változás is lesz, méghozzá az, hogy a 23-as táska esetében a felező, duplázó és a +1 milliós lehetőségek mellett „hiába” tábla is megjelenik, amelynek hatására az eredmény nem módosul. Vagyis, így valamivel csökken a riasztó „felező” opció valószínűsége, ami bátrabb döntésekre sarkallhatja a játékosokat.

„Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni, hiszen különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg”

hirdetés

– vélekedett a lap szerint Gundel Takács Gábor, aki egyúttal elmondta azt is, hogy a játék egyik érdekessége éppen az az út, amelyet a játékos a stúdióba érkezésétől kezdődően bejár. A műsor házigazdája szerint az átalakulásokon gyakran a játékosok is meglepődnek, s alkalmuk nyílik arra, hogy saját magukról is tanuljanak.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés