hirdetés
Kultúra

Hamarosan megszűnik a UPC márkanév

hirdetés
Már idén megszűnik a UPC márkanév, miután tavaly a Vodafone felvásárolta azt.
Televízió
Egyszerre lesznek elérhetőek a lineáris csatornák és a video streaming szolgáltatások a Vodafone TV-n (Forrás: pixabay.com / tookapic)
hirdetés

Tavasztól fokozatosan megszűnik a UPC márkanév, miután a Vodafone az elmúlt évben felvásárolta azt. A jövőben így Vodafone TV név alatt működik majd tovább a szolgáltatás – írja a Blikk a Portfolio cikke alapján. 

A hivatkozott interjúban a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese, Révész Balázs azt mondta, hogy a Vodafone TV már ebben a hónapban elindul.

hirdetés

A Vodafone TV-n egyszerre lesznek elérhetőek a hagyományos lineáris csatornák és a Netflix, HBO, valamint az ez utóbbiakhoz hasonló video streaming szolgáltatások is. 

Az érintett tartalmakat egy olyan, csempeszerű megoldást kínáló kezelőfelületen lehet majd böngészni, mint amelyeket a mobilunkon már megszokhattunk. Révész Balázs ezt az Instagramnál is alkalmazott, testre szabott, ajánlómotoros technológiához hasonlította.

Az interjúból kiderült az is, hogy az 5G technológia nagyon gyors kiépülésére számítanak az elkövetkező pár évben a lefedettséget és az új szolgáltatások megjelenését illetően is. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019