hirdetés
Kultúra

Távozik az Operettszínháztól Szinetár Dóra

hirdetés
Felmondott az Operettszínházban Szinetár Dóra, túl sok részletet azonban egyelőre nem árult el a döntésével kapcsolatban.
Szinetár Dóra
Szinetár Dóra egyelőre nem sok részletet árult el döntésével kapcsolatosan (Készítette: Az eredeti feltöltő Bálint F Gyula a(z) magyar Wikipédia-ról volt - Áthozva a hu.wikipedia projektből a Commonsba., the original uploader's own work, CC BY 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=15549039)
hirdetés

Felmondott az Operettszínházban Szinetár Dóra, viszont nem reagált a felmondása körüli megjegyzésekre, s nem árulta el azt sem, hogy hol játszik majd ősztől – írja a Story értesülésére hivatkozva az NLC

A színésznő ellenben annyit elárult, hogy kapott egy nagyon megtisztelő ajánlatot, s reméli, hogy e váltással egy boldogabb, nyugodtabb korszak kezdődik a színházi életében. 

hirdetés

A lap szerint a gyesről visszatérő színésznőnek viszonylag kevés, úgy havi maximum 4-5 előadása volt, s a társulat tagjai sem egészen értették, hogy miért nem kap új feladatokat Szinetár Dóra. Ellenben a Story úgy tudja, az új vezetés nem tartja fontosnak a musicalműfajt, így egyre kevesebb ilyen előadásuk és bemutatójuk is van, ami miatt a közönségszám is csökkent. 

Azt is írták, az új tervek alapján Szinetár Dóra márciusig nem is kapott volna új feladatot, hanem tavaszig havonta egyszer lépett volna színpadra a színházban. A lap pedzegeti, talán azért is „hanyagolták” újabban a színésznőt, mert többször megfogalmazta álláspontját a belső problémákról.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019