hirdetés
Sport

Lemondott Erdei Zsolt a társelnöki posztról

hirdetés
Elnökségi ülésen értékelték a szövetségi kapitányi és főtitkári tisztségre beérkezett pályázatokat a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben – emellett újabb fejlemény, hogy Erdei Zsolt lemondott szakmai társelnöki tisztségéről.
Erdei Zsolt
Lemondott tisztségéről az eddig szakmai társelnökként tevékenykedő Erdei Zsolt (Készítette: Kleinerrocky - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8890281)
hirdetés

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöksége csütörtökön egészen késő estig ülésezett, s ennek során kiértékelte a szövetségi kapitányi és főtitkári tisztségre beérkezett pályázatokat. 

Végül Bertók Róbert pályázatát találták a legjobbnak, vagyis az eddig a profiknál dolgozó, s többek között Szellő Imre szakmai munkáját irányító szakembert választották meg szövetségi kapitánynak – ad hírt róla a Magyar Nemzet. Ezzel Bertók Róbert Balzsay Károly korábbi szövetségi kapitányt váltja. 

hirdetés

Főtitkárnak Tóth Zsuzsát választották meg az ülésen. 

Egyúttal az ülésen történt események közül mindenképpen említést érdemel, hogy lemondott tisztségéről az eddig szakmai társelnökként tevékenykedő Erdei Zsolt. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019