hirdetés
Sport

Ronaldót sem kerülte el a koronavírus

hirdetés
A portugál válogatott, illetve a Juventus labdarúgója, Cristiano Ronaldo koronavírus-tesztje pozitív lett – jelentette be a Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) a BBC szerint.
Ronaldo
Ronaldo egyelőre elkülönítésben van (By Ruben Ortega - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48370900)
hirdetés

A harmincöt éves sportoló a szövetség közleménye szerint jól van, tünetei nincsenek, és jelenleg elkülönítésben van – számol be róla a BBC.

Mindez ugyanakkor azért is lehet jelentősebb dolog a válogatott életében, mert szerdán a portugál válogatott Svédországgal küzd meg a Nemzetek Ligája mérkőzésén. 

hirdetés

A válogatott többi tagjának egyébként negatív lett a teszteredménye, s arra várnak, hogy kihirdessék a keretet. 

Vasárnap Portugália egy 0-0-ás döntetlent játszott Franciaországgal Párizsban, s a mostani állás szerint csoportjuk élén szerepelnek, hasonló pontokkal, mint a világ legjobb válogatott csapatai. 

Ronaldo egyébként szeptemberben éppen egy, a svédek elleni mérkőzésen szerezte meg a századik nemzetközi gólját, amivel az első európai focista lett, aki ezt a rekordot – a férfi labdarúgás történetében – valaha elérte. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019